Rólunk
PDF Nyomtatás E-mail

VÖRÖS JUHAR BT.


Több mint tizenöt éves szakmai múlttal a hátunk mögött alapítottuk meg cégünket, melynek fő célkitűzése az igényes kertépítés, és öntözőrendszerek kiépítése, illetve ezen kertek karbantartása. Célunk, hogy egyre több elégedett megrendelőnk legyen, akik rendszeres megbízásokra kérnek fel hosszabb időre is.

kertépítés, kerttervezés, kert, öntözőrendszer

Az ember olyan környezetet próbál kialakítani otthonában, amelyben nyugalomra, felfrissülésre talál ebben a rohanó világban. Ehhez tudunk segítséget nyújtani a tervezéstől kezdve, a szükséges anyagok beszerzésén át, a teljes körű kivitelezésig, sőt azon túl is. Természetesen fontos szempont az ön igénye, elképzelése amiből kiindulva megadjuk a megoldást (esetleg több lehetőséget felkínálva).

Minden megrendelőnkkel szoros az együttműködés az egész munkafolyamat során. Kertjeinket a megrendelők igényeinek és szakmai szempontok figyelembevételével - illetve a helyi adottságok sem kihagyva úgy építjük, hogy használható és esztétikus életteret biztosítsunk a növényeknek, hosszú távra. Referencia tekintetében az a legjobb, ha az elégedett ügyfél tovább ajánlja munkánkat. Az eltelt évek alatt több mint 400 céges, magán illetve közterületre kaptunk felkérést, öntözőrendszerek telepítésére, illetve parkosításra. Ezek 50 m2 - 15000 m2 között voltak.


"Színes világot hozzunk létre az Ön otthonában, ahová érdemes hazatérni."